За нас

ЕВРО-АЗИЈА ДОО Скопје - присутна на пазарот за текстил во Македонија од формирањето во 1996 година до денес, а и претходно беше присутна со името Фан Ди КАРО. Секогаш посветени на желбите и очекувањата на нашите потрошувачи и остварување на максимата “ СЕКОГАШ НАЈДОБРИ СО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ ЗА СИТЕ ВКУСОВИ “. Оптимален сооднос на цена и квалитет била ѕвезда водилка на целокупното работење на тимот на ЕВРО-АЗИЈА.

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.